Britney "ett annat liv"

 

Sångerskan Britney Spears är bara 28 år och planerar redan nu hur hon vill ha det när hennes tid på jorden är slut. Enligt tidningen The Sun vill Britney att hennes kropp ska frysas ned så att hon vid ett senare skede kan återuppstå när tekniken tillåter.

Britney vill att hennes kropp ska bevaras i flytande kväve så att även framtida generationer kan njuta av hennes förmåga som artist. Sångerskan är så betagen av tanken att hon till och med vill investera i ett företag som specialiserat sig på det.

Företaget heter The Alcor Life Extension Foundation och är ett av de äldsta företagen som specialiserat sig på denna typ av teknik.

— Genom att använda extremt låga temperaturer för att bevara människors liv med avsikt att återställa hälsan när tekniken finns, skriver Alcor Life Extension om verksamheten på deras hemsida.

Enligt uppgift startade stjärnans besatthet när hon fick höra att Walt Disney låtit genomföra samma typ av ingrepp efter sin död.

— Från att först ha velat att hennes aska skulle förvandlas till diamanter så hoppas hon nu på ett liv i framtiden, berättar en vän till stjärnan för The Sun.

Innan Britney kan investera en massa pengar i företaget i fråga måste hon dock övertyga sin pappa, Jamie Spears, som är hennes förmyndare.

(Källa:MSN)

 


Kommentarer
Postat av: a & s

sv: ja, haha :dd

2010-05-27 @ 21:32:05
URL: http://amalosandra.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

sv: Tack :D



Äru sugen på en design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 :P

2010-05-27 @ 21:36:51
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: PAUSE

fin blogg

2010-05-27 @ 22:50:34
URL: http://www.nattstad.se/pause
Postat av: amanda

Sv; Tack så mycket :)

2010-05-27 @ 23:03:34
URL: http://rosajordgubbar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0