Hejdå!

Orkar inte blogga på en skvallerblogg längre, hejdå! :)

Michael Jackson den mest nedladdade (Såklart!)



Vad är måttet på en verkligt stor artist?
Tja, fortsätter kungen av Pop att ställa poster trots att han har varit borta i över ett år nu.

Enligt nya rapporter har Michael Jackson den mest nedladdade artisten genom tiderna. Musikforskaren Geoff Roberts från Nokias Ovi Store - som utförde sökning - säger: "Michael Jackson har alltid varit en popmusik legend. Men årsdagen av hans död och kommande firandet födelsedag tycks ha återupplivat Jackson feber som fläktar återupptäcka hans låtar, vilket gör honom till den mest populära soloartist genom tiderna. "

Jackson slår ut Lady Gaga, Elvis, Black Eyed Peas och Rihanna för de mest nedladdningar med Indien är det land där han är mest populära. Där Jackson står för 26 procent av landets hela Ovi nedladdningar, följt av Storbritannien, Tyskland, Nederländerna och Finland.


MJ-Day

Michael Jackson fyller år idag! Grattis grattis grattis! Kan passa på att gratta syrran också! :)
Grattis GRATTIS OCH DET STÖRSTA GRATTIS I HELA VÄRLDEN! GRATTISSSSSSSSSSSSSSSS
Denna dagen är bara till honom! ♥

Michael Jackson på MTV


MJ på MTV's Famous Crime Scene, tycker ni borde kolla in det. Ifall ni inte har MTV så kan ni kolla här under!
Källa

Nick Jonas Nicole Anderson Jonas KISS

Här kommer en liten bild när Nicole Anderson ( männsikan jag skulle vilja vara just då)  och Nick Jonas(♥) kysser varandra-.-
Nick Jonas Nicole Anderson Jonas KISS

Snart blir det Michael Jackson - Day

Som vi hade Demi Day ska vi ha en Jackson Day så var förberedda alla galna Michael Jackson fans som mig, (Okej jag är inte galen men....)

En liten kul grej här

Jag surfade lite runt och kom fram till en bild på när Katy Perry var liten! Ganska så kul faktiskt, hon har verkligen ändrats genom åren!
Vad tycker ni? Hehe, ganska så rolig bild faktiskt!

Det är över för Liam Hemsworth och Miley Cyrus!

Det är över för Liam Hemsworth och Miley Cyrus!
Nu vet har man fått veta varför Liam Hemsworth och Miley Cyrus inte synts på bild tillsammans på ett tag! Liams presstalesman bekräftade nämligen att paret gjort slut igår trots att de verkade så kära! Kan Mileys nya 'bad girl'-image ha något med saken att göra? Vem är det som står på tur? Leonardo Davinci eller ska Miley byta till den andra sidan och bli ihop med Mona Lisa?

Kevin J ´Sex was not worth the wait


Bloggpaus gott folk!

Hejsan, nu ska jag ha en liten bloggpaus som kommer att vara ca. 1-2 veckor kanske? :P Eller kanske om några dagar, så kommer jag tbx? :P
Iaf.. nu får Oliwia hålla er upptaderade.
Vi har börjat samarbeta med Galapenja.blogg.se och Dunnas.blogg.se. Och ni kan också se länkarna under "länk" där ni hittar bland annat en av Sveriges börsta Demi Lovato fansida för svenskar eller de som kan tala och förstå svenska och Miley Cyrus fansida för svenskar & de som kan tala och förstå svenska där med!

Paris Hilton skrämd av inbrottstjuv!

I morse lyckades en knivbeväpnad man komma in till Paris Hiltons hem. Hon såg honom genom övervakningskameran när hon sov. Hon väcktes av mannen och sprang och ringde 112 (911 Amerikanska numret till polisen), och de arresterade honom. Hon hade tur att han inte lyckades klättra genom fönstret.
Efter de hade arresterat honom så sprang hon och twittrade på sin Twitter "Så läskigt, väcktes precis av en kille som försökte bryta sig in i mitt hem och han höll i två stora knivar. Polisen är här och arresterar honom..."
Om han tänkte skada Paris eller om det bara var ett inbrott är fortfarande inte löst. Det lämnar de till polisen som kanske kommer upp med uppgifterna när fallet är löst.
Källa

Nånting du inte kan göra? - Lämna Oknows

Oliwia bönade och bad! Så jag e tvungen att komma tillbaka! -.-

Iaf... här är lite bilder på.. Demis olika hårfrisyrer :) Jag vet att det är många som gillar Demi så... xD









Så, vilken hårfrisyr tycker ni mest om? Jag tycker den sista! :)


Dåliga nyheter angående Oknows

Hejsan, jag har dåliga nyheter till er! Jag ska sluta blogga på Oknows! Jag KANSKE kommer tillbaka nån gång i framtiden, ett väldigt litet kanske. Jag har inte pratat med Oliwia om det men hon får reda på det genom bloggen. Jag hade funderat på det ett tag. Först trodde jag att det skulle vara hur roligt som helst, men sen blev väldigt svårt att skriva inlägg som t.ex. skulle ha passande ord, rätt information, källor, bilder osv...
Det har verkligen varit helt grymt att få blogga här men nu orkar jag t.ex. inte sätta mig varje dag vid datorn och blogga om andras liv, skriva ca 10 inlägg om dagen som man brukar skriva för att locka läsare, hitta bilder, källor, rätt information osv...
Så nu får Oliwia ta över bloggen! Förlåt. Men jag gör det som känns rätt för mig! Jag kommer säkert att ångra det förr eller senare. Men om jag börjar blogga igen, kommer jag att lägga ner bloggandet ännu en gång.
Nu kommer det bildbomber och låtar från mina största idoler, U Rock! ♥
Michael Jackson ♥

Janet Jackson ♥

Tyra Banks ♥

Tupac ♥
Mina idoler tillsammans ♥
Tyra Banks har jag gillat sens 4:an då jag började titta på Top Model.
Tupac har jag börjat gilla sens 5:an då min syster presenterade honom för mig.
Michael Jackson började jag gilla detta sommarlov, typ förra månaden tror jag. Älskar verkligen hans låtar!
Janet Jackson började jag gilla kanske nån vecka efter jag började gilla Michael Jackson.
Men som sagt, detta är det sista! Vi kanske ses nån gång i framtiden!

Britney Spears startar kampanj









( Klicka på bilderna för att de ska bli stora )

I september släpps Britney Spears kollektion Britney for Candies på kedjan Kohls i USA. Självklart är det Britney själv som modellar jeans, linnen, jackor och höstkappor.



Oprah Winfrey - räddaren i nöden



Sarah "Fergie" Ferguson är så fattig att hon inte har råd att reparera sin bil.

Sarah "Fergie" Ferguson, 50, befinner sig i väldigt djup ekonomisk kris och riskerar att gå i personlig konkurs. I ett väldigt desperat försök att rädda sin situation avslöjades hon tidigare med att försöka sälja snaskiga detaljer om sin exmake, prins Andrew, till den brittiska tabloiden News of the World.

Men nu verkar det som att hertiginnan hittat sin räddare i nöden - tevedrottningen Oprah, 56. Sarah ska nämligen ha fått ett erbjudande om att leda sin egen teveshow på Oprahs bolag - Own.

– Oprah har alltid varit väldigt imponerad av Sarahs förmåga att komma tillbaka och göra något nytt av sitt liv, säger en källa enligt Msnbc.

Enligt källan har hertiginnan försökt sälja in flera olika idéer för många olika bolag, men det var alltså Oprah som nappade.

– Fergie behöver pengar och Own behöver innehåll, säger källan till Msnbc.

 

Källa

 


Dödsstraff vore mer passande enligt Brad Pitt



Brad Pitt intervjuas i Spike Lees om kommande dokumentären New Orleans efter oljekatastrofen på oljeriggen Deepwater Horizon i Mexikanska golfen.

Och Hollywoodstjärnan kan knappt hålla tillbaka sitt förakt för det ansvariga företaget BP.

– Jag har aldrig varit för dödsstraff förut. Men efter katastrofen funderar jag på det igen, säger han enligt Huffington Post.

Tillsammans med frun Angelina Jolie äger Brad Pitt ett hus i New Orleans och är engagerad i organisationen med Make It Right, som bygger hus efter orkanen Katarina drabbade staden.

 

Källa


Lindsay Lohan fri?



Lindsay Lohan ska släppas fri bara efter bara 30 dagar. Hennes advokat ska diskutera om detta läge.

Den här onsdagen ska filmstjärnan Lindsay Lohans advokat Shawn Chapman Holley träffa domaren Elden Fox för att diskutera Lindsay Lohans vistelse på behandlingscentrat Morningside.

Advokaten VILL att Linfay ska släppas.

– Jag har jobbat i branschen i nästan 20 år och har aldrig hört talas om att någon är färdigbehandlad efter bara 30 dagar, säger en källa till Radaronline.

Om Elden Fox skriver under frigivningsbeslutet kommer det med att fortsatta rehab-möten för Lohan. Men då kan hon åtminstone fortsätta med sitt arbete.

– Hon är redo att släppas. Lindsay har haft mycket tid att fundera på sin situation och är ivrig att börja arbeta igen. Hon vill ha sitt liv tillbaka, säger en källa till Radaronline.

Källa:


Rachael Taylor misshandlad



Transformers - Rachael Taylor blev misshandlad av sin kille Matthew Newton under en semester i Rom. Hon har får slag i både ansikten och kroppen, trots det valde stjärnan att inte ge en polisanmälan då.

Nu har det gått en anmälan till polisen om situationen, och hon har säger att pojkvännen ska få besökarförbud. I ansökan skriver Taylor att hon fruktar "för sina personliga säkerhet, trygghet och välfärd".

Taylor sade i ett uttalande att hon "tog beslutet om att ansöka om besöksförbud för att sända ett tydligt budskap om att våld, hot och misshandel inte är acceptabelt" enligt Radaronline.

Källa



Joe & Ashlee kyss

Alla vet ju att Joe Jonas och Ashlee Green dejtar fast dem har inte kommit ut med det helt.
Här är ännu ett bevis.
Känns lite taskigt att lägga upp det direkt efter Demi-Day
Joe Jonas Ashley Greene KISSING

Skolstart i morgon!

Okej, det kanske inte blir lika bra upptadering eftersom jag & Oliwia börjar skolan i morgon (Men i morgon blir det nog ganska så bra upptadering slutar 11 i morgon så) men typ när en vecka har gått kommer det att gå snett med upptaderingen för att vi måste satsa på våra betyg lite också! :)

Men vi ska försöka att upptadera så gott som möjligt för att hålla er underbara läsare underhållna, glöm inte att titta in iallafall. Sluta inte läsa bloggen!

Kram! :)



Nytt gift par



Är det det bara jag eller är det så himla många kändisar som gifter sig?

True Blood-stjärnorna Anna Paquin och Stephen Moyer gifte sig i Malibu i Kalifornien igår eftermiddag, och det har varit ett år sedan de förlåvades. Paret som träffades på inspelningen av den populära vampyr-serien gifte sig inför sin familj och sina vänner, däribland Elijah Wood, Lost-stjärnan Michael Emerson och Carrie Preston. Grattis!


Tydligare bild på Joe & Ashley kyssen



Seriöst, det känns som att han zippa Demi bara för att han ville ha Ashley! Först Taylor, sen Demi, nu hon.. vem näst?


Kat Von D ei nazistskandal



Det sägs att Kat Con D har gett sin chef ett foto med texten "Brinn i helvetet, judejävel."

Efter en otrohetsskandal av massiva mått och oroväckande uppgifter om nazistsympatier lämnade skådespelerskan Sandra Bullock sin make Jesse James.

Men nu har han en ny kvinna vid sin sida - LA Ink-stjärnan Kat von D, som nyligen bekräftade deras förhållande.

Och nu verkar det som att paret har mycket gemensamt. Kat har nämligen också anklagats för nazistsympatier, skriver Perez Hilton.

När stjärnan lämnade programmet Miami Ink 2008 hade hon nämligen hamnat i gräl med sin chef Ami James - som är av judisk härkomst.

Men innan hon stormade ut lämnade hon honom ett signerat fotografi med texten "Brinn i helvetet, judejävel". På fotot fanns även en brinnande Davidsstjärna och en svastika.

När skandalen läckte ut hävdade Kat von D att bilden var manipulerad.

Vad tror du? Talar hon sanning eller inte?


Liam Hemsworth shoppar!











Igår sågs Miley Cyrus pojkvän Liam ute och shoppade med en av sina killkompisar.

Vad tycker ni? Hot or Not? Hehe... 


Speidis skilsmässa blir bara smutsigare



Jag som trodde att det inte kunde bli smutsigare (Okej jag visste för det är ju Spencer vi snackar om), men iaf... Nu har Spencer pratat med Vivid Entertainment och har begärt hela 40 miljoner! Och de kallar priset "inte helt oresonligt", och jag tycker grymt synd om Heidi! :(



Joe & Ashlee kyss

Alla vet ju att Joe Jonas och Ashlee Green dejtar fast dem har inte kommit ut med det helt.
Här är ännu ett bevis.
Känns lite taskigt att lägga upp det direkt efter Demi-Day
Joe Jonas Ashley Greene KISSING


Heidi ångrar sina operationer

The Hills-
Stjärnan har nu sagt att alla smärtsamma plastikoperationer enbart var för att behaga mannen Spencer.
Nu när paret har skiljt sig säger Heidi att hon inte alls ville förändra sitt utseende så mycket.
- Hon funderar på att försöka återgå till sitt gamla utseende nu när hon har separerat från Spencer.
Det var han som fick henne att operera sig.Hon vet att hon gick för långt och känner sig dum,säger en källa till tidningen Heat.
© Tidningen Frida



En kvart

Det är en kvart kvar av Demi´s födelsedag och det har varit en underbar dag !!!!!!!!
Demi Lovato, 'I Just Bought A House'

Demi Lovato 18. Birthday Party VIDEO

Blir så glad när hon säger tack hela tiden ♥
Men nu till den dåliga saken- Demi-day är snart slut!!!!!

Demis födelsedags skor

Oh HAYYY birthday shoes!!!!!
Man har inte kunnat se så mycket mer av Demis födelsedags outfit men nu har demi lagt ut en bild på sina skor:)

Skicka mer

Vi har fått jätte många och fina bilder från er läsare så därför hinner jag inte lägga upp alla idag;(
Jag skulle verkligen vilja att jag kunde skriva mer men jag kan tyvärr inte.
Så därför kan ni skicka vidare till jag lägger upp dem här i bloggen.

Fan bilder

Eftersom det är Demis födelsedag så kan ni från och med nu skicka fan bilder som är gjorde för henne.
Det kan stå vad som helst men det ska just handla om Demi.
Självklart kommer jag lägga upp dem här på bloggen och länka om ni äger någon blogg,så man är absolut inte tvungen att ha någon.
Jag kommer lägga upp alla senare ikväll♥
Och den som har gjort den finaste och att man ser att man har kämpat så vinner man en länk i en hel vecka.
Skicka dem till:[email protected]


Demi-Twitter

De här skrev Demi Lovato på sin twitter- Ja jag önska också att jag skulle kunna vara där.
Very Happy 18th Birthday To Demi Lovato

Grattis Demi!

Skriver mer sen men så ni vet så fyller hon år idag !
Nu är det officiellt Demi- Day

Demi-day

Demi Lovato, 'I've Never Seen Glee'
Jag ville bara säga att det är Demi-day imorgon.
Eftersom hon fyller år imorgon så blir det bara om demi på bloggen

Demi, 'Diamonds Are Girls Best Friend'

Demi, 'Diamonds Are Girls Best Friend'
Demi, 'Diamonds Are Girls Best Friend'
Dessa två bilderna har Demi lagt upp för inte så länge sedan!
Så jag tänkte vissa dem för alla Demi fans som jag vet finns många av;)
Och glöm inte att hon fyller år imorgon! Klockan är typ en halv timme över 1 så....

Patrick Swayze

Jag ville bara påminna alla innan klockan blir 12 att det är faktiskt Patrick Swayzes födelsedag idag.
Han skulle bli 58.
Okej han var inte lika känd som MJ men han finns nog i många hjärtan än idag♥

Lista

Okej, nu ska jag visa er en lista på hiphopens rikaste män.

1. Jay Z - 462 miljoner kronor bara för i år!

2. P. Diddy - 220 miljoner kronor bara för i år!

3. Akon - 154 miljoner kronor i år!

4. Lil Wayne - 147 miljoner kronor i år!

5. Dr. Dre - 125 miljoner kronor i år!

6. Ludacris - 117 miljoner kronor i år!

7. Snoop Dogg - 110 miljoner kronor i år!

8. Timbaland - 103 miljoner kronor i år!

9. Pharrell Williams - 95 miljoner kronor i år!

10. Kanye West - 88 miljoner kronor i år!

Vad tycker du? Nån som saknas? Tycker faktiskt Eminem också borde vara där, han är bättre än Kanye West faktiskt...



Skicka in!

Vi vill bara påminna om att ni alltid kan skicka in tips och idéer till bloggen.
Om ni vill ha länk byte eller nåt liknade eller om ni kanske vill samarbeta med något.
Sen kan ni också skicka in idol bilder till bloggen.
Och självklart så länkar vi alla som ger tips eller idol bilder.
[email protected]

2.17

Klockan är över 2 på natten jag är trött och galen.
Men jag är tvungen att lägga upp detta vad klockan än är !!!!!!
Zzzzzzz...... Skriv...er.....im..orgon......o..m...g....Rob♥Kris

Hilary Duff Mike Comrie bröllops bild

Alla vet ju att Hilary Duff gifte sig med Mike Comire för några dagar sedan.
Själv tycker jag att Hilary gick lite för fort med det för hon är ju bara 22 men vad ska man göra om man älskar någon?
I alla fall så har någon fotograf tagit en bild i smyg.
Hilary Duff Mike Comrie Wedding Picture
Själv tycker jag att det är hemskt att dem inte kan ha ett bröllop privat.
Hilary hade önskat sig att ha ett bröllop för sin närmaste familj och vänner.
Om ni vill kan ni söka på nätet och hitta fler bilder för att jag väljer att inte lägga upp dem på bloggen.

EXTRA STORT Grattis till Joe Jonas



Idag fyller en till av mina stora idoler år, Nämligen Joe Jonas.
Så jag ville bara säga - Grattis Joe ;)
21 år om 9 blir han ju 30, tiden går fårt han är liksom inte en tonåring längre.
Men jag e i alla fall hemma nu så jag kommer att blogga så fårt mitt tangetbord funkar igen.
Hahah där hade ni tur att jag inte skrev så långt inlägg som jag skrev om Selena.
I alla fall så säger jag grattis igen.
Joe Jonas-♥



Orkar inte blogga!

Hejsan, jag kommer inte att orka blogga, det är ju trots allt Ramadan så jag vill tillbringa min tid med min familj & inte med datorn så vi ses inom en kort tid om inte Oliwia hinner komma före!


Svar på tal

Jag tycker att Demi Lovato borde vinna. Kan du lägga upp vilka nomineringar hon var nominerad till? Skulle vara riktigt snällt av dig!

Aa, det kan jag väl svara på! Demi Lovato var ju nominerad till 6 kategorier och vann inga. Men jag tror, TROR, att man har större chans att vinna ett pris ifall man är på plats på TCA. Men jag är inte helt säker. Iallafall de här kategorierna var DL nominerad för.


1. Choice Music: Hook Up (We’ll Be A Dream – We The Kings feat. Demi Lovato)
2. Choice Music Breakout: Female
3. Choice Music: Love Song (Catch Me)
4. Choice Music: Album – Pop (Here We Go Again)
5. Choice TV Actress: Comedy (Sonny With A Chance)

Bild på henne från förra årets gala:



Hot or Not?


Teen Choice Awards Winner List



Choice Movie: Action Adventure: Sherlock Holmes

Choice Movie Actor: Action Adventure: Channing Tatum, G.I. Joe: The Rise of Cobra

Choice Movie Actress: Action Adventure: Rachel McAdams, Sherlock Holmes

Choice Movie: Sci-Fi: Avatar

Choice Movie: Liplock: Robert Pattinson and Kristen Stewart, The Twilight Saga: New Moon

Choice Movie: Fight: Mia Wasikowska vs. The Jabberwocky, Alice in Wonderland

Choice Movie: Hissy Fit: Miley Cyrus, The Last Song

Choice Movie: Chemistry: Kristen Stewart and Robert Pattinson, The Twilight Saga: New Moon

Choice Movie: Male Breakout: Liam Hemsworth, The Last Song

Choice Movie: Female Breakout: Taylor Swift, Valentine’s Day

Choice Movie: Male Scene Stealer: Kellan Lutz, The Twilight Saga: New Moon

Choice Movie: Female Scene Stealer: Ashley Greene, The Twilight Saga: New Moon

Choice Movie Actor: Sci-Fi: Sam Worthington, Avatar

Choice Movie Actress: Sci-Fi: Zoë Saldana, Avatar

Choice Movie: Fantasy: The Twilight Saga: New Moon

Choice Movie Actor: Fantasy/Sci-Fi: Taylor Lautner, The Twilight Saga: New Moon

Choice Movie Actress: Fantasy/Sci-Fi: Kristen Stewart, The Twilight Saga: New Moon

Choice Movie: Drama: The Blind Side

Choice Movie Actor: Drama: Robert Pattinson, Remember Me

Choice Movie Actress: Drama: Sandra Bullock, The Blind Side

Choice Movie: Romantic Comedy: Valentine’s Day

Choice Movie Actor: Romantic Comedy: Ashton Kutcher, Valentine’s Day

Choice Movie Actress: Romantic Comedy: Sandra Bullock, The Proposal

Choice Movie: Comedy: Date Night

Choice Movie Actor: Comedy: Ashton Kutcher, Killers

Choice Movie Actress: Comedy: Tina Fey, Date Night

Choice Movie: Horror/Thriller: Paranormal Activity

Choice Movie Actor: Horror/Thriller: Leonardo DiCaprio, Shutter Island

Choice Movie Actress: Horror/Thriller: Megan Fox, Jennifer’s Body

Choice Movie: Animated: Toy Story 3

Choice Movie: Villain: Rachelle Lefevre, The Twilight Saga: New Moon

Choice Movie: Dance: Sandra Bullock and Betty White, The Proposal

Choice Summer Movie:The Twilight Saga: Eclipse

Choice Summer Movie Star: Male: Robert Pattinson, The Twilight Saga: Eclipse

Choice Summer Movie Star: Female: Kristen Stewart, The Twilight Saga: Eclipse


TELEVISION

Choice TV Show: Drama: Gossip Girl

Choice TV Actor: Drama: Chace Crawford, Gossip Girl

Choice TV Actress: Drama: Leighton Meester, Gossip Girl

Choice TV Show: Fantasy/Sci-Fi: The Vampire Diaries

Choice TV Actor: Fantasy/Sci-Fi: Paul Wesley, The Vampire Diaries

Choice TV Actress: Fantasy/Sci-Fi: Nina Dobrev, The Vampire Diaries

Choice TV Show: Action: NCIS: Los Angeles

Choice TV Actor: Action: Zachary Levi, Chuck

Choice TV Actress: Action: Yvonne Strahovski, Chuck

Choice TV Show: Comedy: Glee

Choice TV Actor: Comedy: Jonas Brothers, JONAS

Choice TV Actress: Comedy: Selena Gomez, Wizards of Waverly Place

Choice TV: Animated Show: Family Guy

Choice TV: Reality Show: Keeping Up with the Kardashians

Choice TV: Reality Competition Show: American Idol

Choice TV: Male Reality/Variety Star: Lee DeWyze, American Idol

Choice TV: Female Reality/Variety Star: The Kardashians, Keeping Up with the Kardashians

Choice TV: Villain: Ian Somerhalder, The Vampire Diaries

Choice TV: Personality: Ryan Seacrest

Choice TV: Breakout Show: The Vampire Diaries

Choice TV: Female Scene Stealer: Hilary Duff, Gossip Girl

Choice TV: Male Scene Stealer: Chris Colfer, Glee

Choice TV: Female Breakout Star: Nina Dobrev, The Vampire Diaries

Choice TV: Male Breakout Star: Paul Wesley, The Vampire Diaries

Choice TV: Parental Unit: Mike O’Malley, Glee

Choice Summer TV Show: Pretty Little Liars

Choice Summer TV Star: Male: Ian Harding, Pretty Little Liars

Choice Summer TV Star: Female: Lucy Hale, Pretty Little Liars


MUSIC

Choice Music: Male Artist: Justin Bieber

Choice Music: Female Artist: Lady Gaga

Choice Music: Group: Selena Gomez & The Scene

Choice Music: Rap Artist: Eminem

Choice Music: R&B Artist: Beyoncé

Choice Music: Rock Group: Paramore

Choice Music: Male Country Artist: Keith Urban

Choice Music: Female Country Artist: Taylor Swift

Choice Music: Country Group: Lady Antebellum

Choice Music: Single: California Gurls, Katy Perry

Choice Music: Hook Up: Airplanes, B.o.B featuring Hayley Williams

Choice Music: Breakout Artist – Male: Justin Bieber

Choice Music: Breakout Artist – Female: Selena Gomez and The Scene

Choice Music: Love Song: When I Look At You, Miley Cyrus

Choice Music: R&B Track: OMG, Usher

Choice Music: Rap/Hip-Hop Track: Love The Way You Lie, Eminem featuring Rihanna

Choice Music: Rock Track: Ignorance, Paramore

Choice Music: Country Song: Fifteen, Taylor Swift

Choice Music: Album – Pop: My World 2.0, Justin Bieber

Choice Music: Album – Rock: Brand New Eyes, Paramore

Choice Music: Album – R&B: Jason Derülo, Jason Derülo

Choice Music: Album – Rap: Relapse, Eminem

Choice Music: Album – Country: Fearless, Taylor Swift

Choice Summer Music Star: Male: Justin Bieber

Choice Summer Music Star: Female: Lady Gaga

Choice Summer Music: Song: California Gurls, Katy Perry featuring Snoop Dogg


SPORTS

Choice Athlete: Male: David Beckham (Soccer)

Choice Athlete: Female: Serena Williams (Tennis)

Choice Action Sports Athlete: Male: Ryan Sheckler (Skateboarding)

Choice Action Sports Athlete: Female: Maya Gabeira (Surfing)


FASHION AND BEAUTY

Choice Male Hottie: Taylor Lautner

Choice Female Hottie: Megan Fox

Choice Red Carpet Fashion Icon- Female: Selena Gomez

Choice Red Carpet Fashion Icon-Male: Taylor Lautner

Choice: Celebrity Fashion Line: Miley and Max Miley Cyrus and Max Azria


OTHER

Choice Comedian: Ellen DeGeneres

Choice Twit: Ellen DeGeneres

Choice Web Star: Shane Dawson

Choice Videogame: The Sims 3

Choice Smile presented by Invisalign Teen: Taylor Lautner

Choice Activist: Shakira

Choice American Idol Alum: David Archuleta

Most Fanatic Fans: Twilight Cast

 

Okej, nu är det frågan.... tycker ni att rätt personer vann? Kommentera!

 

 


Look-A-Likes

Är det bara jag som tycker att de här två kändisarna liknar varanda äckligt mycket?



Kim Kardashian och Nicole Scherzinger



Absolut dagens bild



Selena Gomez, Kevin Jonas, Demi Lovato, Joe Jonas, Ashley Tisdale, Nick Jonas

Twilight/Disney gänget är tillbaka, hahahahahha. Riktigt rolig bild!


Det nya lilla kärleksparet



Mark Salling är på väg uppåt i karriären med sin roll i den populära tv-serien ”Glee” och en kommande soloplatta, och han lär få ytterligare draghjälp av att han nu kopplas ihop med Selena Gomez.

De båda unga stjärnorna befann sig häromdagen på Teen Choice Awards 2010, och trots att de inte satt tillsammans höll de tät kontakt under kvällen.

— De messade varandra under galan, fast Selena satt längst fram och Mark var backstage, säger en källa till Radar Online.

Mark sägs dock ha struntat i galans efterfest för att istället bege sig till den kändistäta restaurangen Katsuya i Hollywood med de nya ”Glee”-stjärnorna Cory Monteith och Chord Overstreet.

Om det blir någon uppföljning på sms:andet återstår att se. Selena, som varit ihop med Taylor Lautner och Nick Jonas, har tidigare berättat att hon inte längre vill dejta någon inom nöjesbranchen.


Våldsamt bråk mellan Reggie Bush och Kim Kardashian



Kim Kardashian
och Reggie Bush är allt annat än vänner sedan uppbrottet i våras. Paret hamnade nyligen i ett så våldsamt bråk att realitystjärnans livvakter fick gå emellan.

Enligt Tmz träffades exparet på de gemensamma vännerna Bobby McCray och Khadijag Haqqs bröllop i juli. Efter ett par drinkar för mycket ska Reggie ha gått fram till Kim och berättat att han ville ha henne tillbaka, men eftersom han var rejält alkoholpåverkad ska samtalet snart ha spårat ur.

Grälet uppges aldrig ha blivit fysiskt, men sägs ändå ha varit så högljutt att realitystjärnans livvakter fick gå emellan för att ”dra iväg Reggie från Kim”.

Runt klockan ett på natten sattes sedan Kim och Reggie i varsin taxi för att eskorteras hem.

Källa


Camp Rock 2 Soundtrack list



Camp Rock 2 - The Final Jam soundtrack finns nu ute på iTunes för er som vill köpa det och på Spotify för er som hellre lyssnar på albumet gratis. Låtlistan ser ut som följer;
  1. Brand New Day - Demi Lovato
  2. Fire - Matthew "Mdot" Finley
  3. Can't Back Down - Alyson Stoner, Char Ligera, Demi Lovato, Anna Maria Perez de Taglé, 'Cast of Camp Rock 2'
  4. It's On - Alyson Stoner, Roshon Fegan, Demi Lovato, Matthew "Mdot" Finley, Meaghan Martin, Jordan Francis, 'Cast of Camp Rock 2'
  5. Wouldn't Change A Thing - Joe Jonas, Demi Lovato
  6. Heart And Soul - Joe Jonas, Nick Jonas, Kevin Jonas
  7. You're My Favourite Song - Demi Lovato, Joe Jonas
  8. Introducing me - Nick Jonas
  9. Tear It Down - Matthew "Mdot" Finley, Meaghan Martin
  10. What We Came Here For - Alyson Stoner, Anna Maria Perez de Taglé, Joe Jonas, Nick Jonas, Demi Lovato
  11. This Is Our Song - Alyson Stoner, Nick Jonas, Demi Lovato, Joe Jonas
  12. Different Summers - Demi Lovato
  13. Walkin' In My Shoes - Matthew "Mdot" Finley, Meaghan Martin
  14. It's Not Too Late - Demi Lovato
  15. Rock Hard Or Go Home - Iron Weasel
Vad tycker ni?

P.S Camp Rock 2 kommer har premiär i Sverige den 17 September 2010 i Disney Channel.



Britney Spears ska medverka i Glee



+



Hur tror ni det kommer att se ut?


För några dagar sedan så skrev jag ju ett inlägg om att Britney Spears kommer att gästa Glee? Japp, det är fortfarande så fast nu har det trillat ner lite mer fakta Glee gänget ska även sjunga en av hennes mest kända låtar.

Hur tror ni att detta kommer att se ut? Kommer Britney att göra ett bra jobb? Kommentera!


Omslaget på Justin Biebers bok



Det här är omslaget på Justin Biebers bok som kommer ut på Oktober (Och Oliwia när du kommer ska du blogga om honom inte jag)


Zac Efron på omslaget av Details



Vad tycker ni om det, hot or not?


Han får än veckopeng!



Justin Bieber är 16 år gammal och behöver inte ha massa miljoner på fickan. Så resonerar i alla fall Justins mamma Pattie Mallette och Justins manager Scooter, 28.

Och för att Justin inte ska bli bortskämd så får han veckopeng på totalt 3 500 kronor.

– Min mamma vill att jag ska bli smart och duktig på att ta hand om mina pengar. Om jag sparar min veckopeng i en vecka så har jag några hundra dollar som jag kan lägga på något specielt, säger Justin enligt Showbizspy.com.



Fishburne vägrar tala med dottern!



Det är inte särskilt lätt att vara Montana Fishburnes föräldrar. 18-åringen beslutade sig för att spela in en porrfilm för att bli lika känd som sin förebild - Kim Kardashian.

Men trots den svåra familjesituationen försvarar mamman Hajna Moss-Fishburne sin dotter.

- Hon älskar mig och är orolig och bekymrad över mig. Hon vill att jag ska må bra och önskar mig det bästa, säger Montana Fishburne enligt Perez Hilton.

Kändisdottern försöker fortfarande få kontakt med sin pappa, men än så länge svarar han inte när hon ringer.

Montana förnekar även ryktet om att hon skulle ha gripits för prostitution förra året.

- Jag har blivit dömd för olaga intrång, men inte prostitution, säger Montana Fishburne enligt Perezhilton.com.

 


Snooki "Jag är för fin för fängelse"



Jersey Shore-stjärnan Snooki tycker att hon är för fin för att sitta bakom galler.

Bara för några dagar sedan som Snooki blev väldigt berusad och ramlade ner på trotoaren. Snooki kan nu få böta upp till 10 000 kronor, men hon kommer inte att hamna i fängelse. Och tur är väl det, för Snooki skyr fängelset som pesten.  – Jag är för snygg för att vara i fängelse, jag är en bra person, jag är inte kriminell och jag kommer aldrig att återvända dit. När jag var där frågade jag hela tiden när jag kunde släppas ut. Jag kunde inte andas. Det var inget kul ställe och jag tänker aldrig åka tillbaka dit, säger Snooki enligt MTV News.

Vad tycker ni om det hela? Kan verkligen Snooki kontrollera sig själv när hon är full? Kommentera!


Beyonces höstkläder

'





I en serie med bilder modellar Beyoncé den egna klädlinjen Deréon.

Vad tycker ni? Hot or Not?


Ojsan Demi!



Hittade denna videon på YouTube och det ligger visst till så att Demi... äsh titta själva! Ni kommer att fatta!


Live Chat ikväll med Jonas Brothers



Som kanske inte alla vet så är det ju Live Chat med Jonas Brothers ikväll! Klicka här för att komma till sidan och Live Chaten startas klockan 21:00 (Svensk tid). Så alla Jonas Brothers fans vill nog inte missa det! Jag själv ska inte titta, är inget JB fan.

Kanske lägger ut hela Live Chaten i repris här i bloggen, vad tycker ni om det?

Källa



Grattis!



Grattis Hul Hogan som fyller 57 år och Alyson Stoner som fyller 17 år idag!


Engagera dig som kändisar?

Som ni kanske vet så finns det många kändisar som är emot det här!

Ni har väl sett på nyheterna att minkarna i minkfarmerna (Djurpälsindustrin) blir vanvårdade?
Döda minkar i burarna, stora öppna sår i huvudet och ungar som tuggar på döda syskon. Det är så dom har det. 
Om du har ett hjärta, gå in på sveketmotminkarna.se och skriv på för djurens rättigheter.  

Jag blir tårögd när det händer sånna här saker. Jag tycker det är förjävligt att vi föder upp minkar som först lever sju månader i en bur med andra minkar, för att sedan gasas ihjäl och bli päls.
Bara för att vi sen ska kunna köpa fina dyra pälsar gjorda av stackars djur som har lidit. 

JAG kan tycka det är OKEJ om man har ärvt en gammal päls som har gått i arv, men att köpa ny päls från sånna här farmer där djuren får lida..  Det är verkligen, verkligen INTE OKEJ.

Och om ni inte bryr er, tänk så här; Ifall det var ditt syskon, din kompis eller du själv som hade det som dom, skulle du inte tycka och tänka annourlunda om saken då? 

Eller så går ni helt enkelt in på sajten oven och kollar på klippet. 

Kändisar som gillar Minksmink!

De är unga, rika- och verkar frysa. Åtminstone gillar de minkpäls.

De här kändisarna bär mink: Lindsay Lohan, Tina Turner, Kirsten Dunst, Sofia Coppola, Kate Moss, danska prinsessan Mary, Broke Shields och Ivanka Trump. Supermodellen Heidi Klum säger sig "älska" lösögonfransar gjorda av mink eftersom de ger henne en bambiögonfransar.

 

Kändisar som tar avstånd från päls: Michelle Obama, Carla Bruni Sarkozy, Pink, Pamela Anderson


Han blockade Kanye West på twitter



Som säkert alla redan vet så fick Kanye West hundratals läsare på Twitter efter bara någon dag. Han följde ingenn på twitter då det bara från ingenstans kom från 0 till 1. Altså hade Kanye West börjat följa någon på Twitter, och killen som Kanye West följde var bara en helt okänd kille vid namn Steven Holmes som är 19 år. Han fick många followers på Twitter och han blev glad först och skrev till Kanye på twitter "Holy shit, tack för att du följer mig brorsan!" Kanye West svarade lugnt att Holmes var ”den utvalde”. Bara på två timmar ökade 19-åringens läsare på Twitter från 60 till 1000 och han telefon bara ringde, samtal efter samtal. Så det enda han till sist gjorde var att blocka Kanye. Han hade inget intresse av att bli känd, först tänkte han att det kunde ha blivit kul att ha en kändiskompis i Twitter fast visade sig att det var bara tvärt om.

Vad tycker ni om det hela? Skulle ni också ha blockat Kanye? Vad skulle ni ha gjort? Kommentera!

Källa



Tog överdos - fördes till sjukhus



American Idol stjärnan tog en överdos av pillret och fördes till sjukhus i Måndags. Dagen efter rapporterna om att hon haft ett förhållande med en gift man försökte r'n'b-sångerskan ta sitt liv. Hennes agent Brian Dickens berättade nyligen för New york Daily News att hon hade tagit en överdos av aspirin och sömtabletter. Dock är inte hennes skador livshotande. Enligt polisen så kategoriserar de händelsen som ett självmordsförsök.

Jag tycker att det är hemskt! Vad tycker ni om det hela? Kommentera!


Vilken bra Remix!



Huhu, Oliwia kommer att bli arg! xD Men fy vilket geni som gjorde denna remixen, lyssnar som en galning! Grymt bra!

Tack tipsare!


Justin Bieber blir träffad av fan



Jaa, videon säger allt! Själv tycker jag att tjejen träffa den perfekt, vilken legend. Inte att jag hatar Justin men shit, tjejen är legend. Det är inte varje dag man ser en person lika modig som henne! Annars, tycker synd om killen. Skulle ha deckat direkt!


Teen Choice Awards 2010

Aa, jag har fått ganska många mail om jag kunde lägga upp hela Teen Choice Award upp på bloggen och här är de... Vad tycker ni om det hela? Framstod hela showen bra? Vann rätt kändisar rätt kategori? Kommentera!











Källa!


Hon skulle spella Bella Swan i Twilight



Courtney Love berättade nyligen att hon vet vem som egentligen skulle spela Bella Swan i Twilight i första hands och deras val att spela Isabella Swan i de väldigt populära Twilight-filmerna var nämligen ingen mindre än hennes dotter Frances Bean Cobain! Frances blev tydligen erbjuden rollen men tackade nej eftersom hon inte hade något intresse av att bli känd.

Courtney Love berättade "Frances är så vacker, men hon vill inte bli känd. Hon blev erbjuden rollen som Bella i Twilight-filmerna, och Tim Burton ville ha henne i Alice i underlandet. Men hon vill gå till college: hon är väldigt bra på att skriva grafiska noveller. Allt kommer ordna sig för Frances, det kommer gå bra".

Vad tror ni? Skulle det bli bättre utan Kristen? Jag kan faktiskt inte se det utan Kristen faktiskt, även om jag tycker att Twilight sagorna är dåliga så passade Kristen rollen bättre!



Grattis!



Grattis till Whitney Houston som fyller 47 år idag!


"Det känns inte rätt att bo hemma hos min pappa"



Ni som följer bloggen har väl sett att jag nyligen har skivit om situationen med Matrix-stjärnans 19-åriga dotter, att det har varit hennes mål att medverka i en porrfilm sens hon var 16 år och att bekanta till de har erbjudit 7 miljoner kr för att inte lägga ut filmen. (Läs del 1 här och del 2 här.)

Nu har der nyligen kommit ut att hon ska flytta hemifrån eftersom att det inte kändes rätt för henne att bo hemma hos hennes pappa & hennes fru som har fick ett barn 2007. Hon ska flytta från Hollywood Hills (Där hennes pappa, frun, barnet och hon bor) och flytta nån annanstans för att satsa på sin porrkäriar.

– När jag har bestämt mig för något så gör jag det, sade 19-åriga Montana och bevisade det.

Vad tycker ni om det hela? Fel att satsa på porrkarriär? Kommentera!


Teen Choice Awards

Klicka här för att komma till sidan så att du kan kommunicera med andra som också ser på eller se den direkt från bloggen här under...




Britney Spears

Popsångerskan Britney Spears har länge frontat klädkedjan Candie's kampanjer. Men nu ska hon bli mycket mer än så.

Från att ha varit frontfigur för märket Candie's tar nu popsångerskan Britney Spears samarbetet ett steg längre. Hon avslöjar på sin Twitter att hon ska designa en kollektion till märket i fråga.

”Just nu är jag på en fotografering för den exklusiva kollektionen som jag har designat för Candie's. Lovar att ni kommer att älska den!”

Kollektionen, som innehåller både kläder och accessoarer, ska spegla stjärnans personliga stil och lanseras i begränsad upplaga. Frontfigur blir såklart Britney Spears själv.

 


Wyclef Jean vill bli Haitis nya president!




Hip hop-stjärnan Wyclef Jean siktar väldigt högt med sitt nästa karriärsdrag, han vill bli president i hans hemland Haiti! Wyclefs välgörenhet "Yele Haiti" har arbetat hårt för att hjälpa offren av jordbävningskatastrofen tidigare i år, så han har utvecklat en riktig passion för att hjälpa sitt land. Wyclef säger att det kommer ta cirka 25 till 30 år att bota fattigdomen, den höga jobblösheten och de bristfälliga lärosystemen. Han berättade också att Haiti har haft problem enda sedan han var liten och nu tycker han att det är dags att ändra på det. Vi är lite osäkra på hur mycket en hip hop-artist vet om politik och ledarskap, och sedan var det ju den stora skandalen där han anklagades för att ha tagit ut pengar från sin välgörenhets fond för att betala bl.a. en musikstudio, men vi tycker i alla fall att det låter som att han har hjärtat på rätt plats när det gäller hans hemlands framtid!


Leonardo DiCapro ska gifta sig?



Planerar att fria till flickvännen sedan fem år tillbaka - supermodellen Bar Refaeli.

Skådespelaren Leonardo DiCaprio har i fem års tid haft ett av-och-på-förhållande med supermodellen Bar Refaeli.

Men nu verkar det som om han äntligen bestämt sig för att hon är kvinnan i hans liv - Leo planerar nämligen att fria till Bar.

Och enligt rykten har DiCaprios mamma hjälpt honom att välja förlovningsring.

– Han är äntligen redo att stadga sig och göra det officiellt. Leo har sagt till sin bästa vän att hans mamma hjälpt honom att välja ut en förlovningsring till Bar, avslöjar en källa, enligt Female First.

Dessutom ska 35-åringen sälja sin lya och köpa ett hus där de ska flytta in tillsammans.

– Han har bett henne att flytta in tillsammans med honom. Bar har inget emot att sova över i hans ungkarlslya, men hon har inte lust att hänga där jämt, tillägger källan, enligt Female First.


Lady Gaga

Hon säger sig vara dömd till ensamhet, eftersom hon är rädd för att hennes kreativitet ska försvinna ”genom vaginan”.

Hon erkänner dessutom att hon fortfarande använder kokain.

Lady Gaga utelämnar inget i en öppenhjärtig intervju för Vanity fair.

24-åriga Stefani Joanne Angelina Germanotta, eller kort och gott Lady Gaga bjuder på många avslöjanden i en lika lång som frispråkig intervju i amerikanska Vanity fair, som har fått nöjesvärlden att surra.

Hon har tidigare berättat om hur hon hamnade i ett kokainmissbruk under sin tid som hårt kämpande artist i New York och hur hon lyckades komma över det.

Men i intervjun bekänner hon bland annat att hon inte helt lagt av med knarket.

– Jag ska inte ljuga, jag gör det ibland, och när jag säger ibland menar jag några gånger om året, säger hon i intervjun.

– Men jag vill inte att mina fans ska ta efter mig eller att de ska tro att man måste göra så för att bli stor, säger hon också.

Stjärnan lämnar också ut flera detaljer om sitt sexliv.

– Jag har den här konstiga nojan att om jag ligger med någon kommer personen att ta min kreativitet ifrån mig genom min vagina. Jag är ständigt ensam. Jag är ensam när jag är i förhållanden, säger hon i intervjun.

– Det är mitt villkor som artist. Jag dras till dåliga romanser. Och min låt ”Bad romance” handlar om huruvida det är jag som söker upp sådana förhållanden, eller om det är de som hittar mig. Jag lever i celibat nu, jag har verkligen inte tid att träffa någon, fortsätter hon.

 


Hollywoods 7 största kvinnoskandaler



Kolla bara på klippet, det säger allt!



”Jag vill återfödas till något lugnt. ”



Skådespelerskan Julia Roberts, 42, föddes som en kristen av ett kristet par med det verkar sluta som att hon besöker hinduiska tempel. Hon blev hindu efter att hon spelade in filmen Eat, Pray and Love i Indien och på Bali.

I en intervju med magasinet Elle säger stjärnan att hon numera går till hinduiska tempel för att mässa, be och fira. Hon säger även att hennes man och tre barn brukar göra henne sällskap.

I nästa liv hoppas Julia Roberts återfödas till ”något lugnt”.

 


Försökte stoppa försäljningen till dotterns porr



Som jag nyligen skrev så hade dottern släppt ut en porrfilm (Läs allt här!!)

Hans vänner har försökt att stoppa försäljningen till alla porrfilmer och har försökt att köpa alla exemplar som finns! Tyvärr var de för sent ute. De erbjöd bolaget 7 miljoner kronor för alla exemplar så räckte det inte.

– Det stämmer att vi har haft flera kontakter med deras advokat. Vi skulle ha stoppat släppet men det var för sent. Vi fortsätter att ha respekt för alla inblandade, säger porrchefen till TMZ.

Vad tycker ni om det hela?



"Jag har inte dejtat på 6 månader"



Det här sa Selena för ett tag sedan!

"Tyvärr så har jag inte varit på en dejt i över 6 månader. Sanningen är att jag inte träffat någon, jag är ung. Jag behöver inte ha en pojkvän just nu. Jag tror att man måste gå på 1000 dejt för att hitta den perfekta killen."

Vad tycker ni? Håller ni med? Jag håller defenitivt med om det, hon är fortfarande liten. Leave your life ;)



Rachel Uchitel och Janice Dickinson kommer inte överens.



Rachel Uchitel vs Janice Dickinson i nya ”Celebrity Rehab”

”Top Model”-domaren och före detta supermodellen Janice Dickinson är inte den som håller inne med sina åsikter.

Hennes senaste offer är Tiger Woods-älskarinnan Rachel Uchitel.


Janice Dickinson, 55, och Rachel Uchitel, 34, delade rum under inspelningen av ”Celebrity Rehab” säsong 4.

Men det rumsarragemanget varade inte länge.

– De var i stort sett på varandra från början, säger en källa till Radaronline. De bråkade konstant och Dr Drew och hans personal var till sist tvugna att sära på dem eftersom de störde de andra deltagarna. Det var bara FÖR mycket ego i det rummet.

Under inspelningen försvann även Uchitel och var borta ett dygn. Anledningen sägs vara att hon inte stod ut med Dickinson.

Och Janice Dickinson var allt annat än nöjd när rumskamraten sedan återvände till inspelningen.

– Det som drev Janice över gränsen var att Rachel påstår sig vara en kändis. De här kvinnorna har båda förutom sina missbruk, även stora problem med självförtroendet, säger källan.

 


Megan Fox i slagsmål i en musikvideo?





(Klicka på bilderna för att förstora de)

Megan Fox är med i videon till Eminems nya låt - tillsammans med en riktig stjärna från Sagan om Ringen.

Nyligen släppte Eminem videon till den nya låten I Love The Way You Lie som han sjunger med tillsammans med Rihanna. Jag la ju upp låten innan videon kom ut innan kommer ni ihåg?

Och rapparen har fått med sig ett antal kändisar - refrängen står sångerskan Rihanna för och dessutom är skådisarna Megan Fox och Dominic Monaghan med i videon. Monaghan är mest känd för sin roll som Pippin i succér filmen Sagan om Ringen.

Fox spelar en flickvän som har problem med sin kille och det förekommer rejält med slagsmål och bråk i videon.

Hiss eller diss? Spana in den nya videon nedan.

 





Kaka kommer inte vara med på hela hösten



Skadat minisken

Real Madrid fruktade operation – men fick ett ännu värre besked.

Kaká är tvungen att fixa knät, och riskerar att missa hela hösten.

– Den artroskopi som gjordes bekräftade en skada på menisken, skriver klubben på sin hemsida.

Superstjärnan Kaká lämnade i går natt Real Madrids träningsläger i Los Angeles för att undersökas av knäspecialisten Marc Martens i Antwerpen.

Det talades om en frånvaro på upp till två månader, om det ville sig riktigt illa.

Resultatet av undersökningen gav dock ännu värre svar. Kaká måste opereras, och blir borta i upp till fyra månader. Han missar i så fall tre månaders ligamatcher, samt åtminstone fem omgångar i Champions League.

Kaká besvärades av en knäskada under större delen av fjolåret, samt under VM-slutspelet i Sydafrika. Det är dock inte den skadan som nu gör sig påmind igen.

– En artroskopi visade att det finns en skada på menisken i vänster knä. Positivt är dock att det är minimalt med brosk runt skadan, skriver Real Madrid på sin hemsida.

 


” Jag har alltid velat göra poor ”



Fishburnes dotter talar ut om porrfilmen

Hennes pappa är rasande. Men för Montana Fishburne är det ingen stor grej att spela in en porrfilm.

– Det är något jag alltid har velat göra.

I en intervju med People talar Montana Fishburne, 19, ut om sitt beslut att medverka i en porrfilm.

– Att göra en vuxenfilm är ingen stor grej för mig. Det är något jag alltid har velat göra. Jag har alltid varit bekväm i min kropp och med min sexualitet, säger hon till tidningen.

Det har uppgets att hennes syfte med att spela in porrflmen var att få en snabbare väg in filmbranchen, men så är inte fallet enligt Montana.

– Jag gör inte porr för att bli skådespelerska. Jag gör porr för att jag vill göra det, säger hon.

Dottern till ”Matrix”-stjärnan Laurence Fishburne bad inte om sina föräldrars tillstånd innan hon skrev på för filmen.

– Jag hade redan spelat in den när de fick reda på det så jag gav dem inte chansen att prata mig ur det, säger Montana till People.

Hon erkänner att hennes pappa är förkrossad över beslutet. Ännu har Montana inte pratat med honom personligen men hoppas att hennes pappa tids nog kommer att bli stolt över henne.

 

Källa!



Sista säsongen av Wizards of Waverly Place



Såhär twittrade Selena Gomez:

“I just wanted to see how everyone’s summer has been so far. I have been in the studio the last couple of days putting the final touches on my second album, I cannot wait for you guys to hear it. Also feels good to be back to Wizards with my family, night everybody.”

Svenska:"Jag ville bara se hur allas Sommaren har varit hittills. Jag har varit i studion de senaste dagarna att lägga sista handen på min andra album, jag kan inte vänta för er att höra det. Känns också bra att vara tillbaka till Wizards med min familj, natt alla.

Längtar ni tills den kommer ut?




Jonas Brothers och Demi Lovato I Chicago



Med scenen för något annat än ett resultat var Jonas Brothers och Demi Lovato upptäckas på en presskonferens i Chicago, IL torsdagen (augusti 5).

Gänget, som alla var klädda i sin egen unika stil, intog scenen var sitter framför sin egen mikrofon och svara på frågor eftersom de skrek av publiken.

Kommer upp på fredag eftermiddag, Kevin, Joe och Nick förväntas passa upp som en del av 10-medlem innebandylag som heter The Road Dogs på sju inning spel i en förort till Chicago.

Den Bros kommer att spela pitcher, outfielder och tredje bas och på tillkännagivandet av pojkarnas utseende, var biljetter till matchen borta inom två timmar biljettkassan öppnar.

Den "Jonas Brothers" World Tour drar igång på Tinley Park på lördag kväll.


Källa!





Nick Jonas ger Justin Bieber råd!



Nick Jonas kupade råd för Justin Bieber till Popstar! Det är definitivt något vi tycker om men du vet, jag tror att med alla de andra ungdomar som är på gång, vi önskar det bästa för dem. Och Justin
Bieber i synnerhet, har vi haft möjlighet att träffa honom ett par gånger och tala med honom.

Och han in i en helt ny värld, och du vet, verkligen kastas in i det hela, och vi hoppas det bästa för honom. Jag tycker han gör ett bra jobb hittills .. Jag tror att det är en viktig del av allas resa att hitta sin egen väg att göra saker i sin egen tid. Vi var tvungna att ta tid att lära oss att hantera alla som vi har behandlat i
vår egen tid och i vår egen takt. Jag hoppas att alla andra artister som har en liknande väg till vår gör likadant. "


Källa!



Taylor Swifts låt Mine nr 1 på iTunes

Jag har inte lagt upp låten Mine här på bloggen men ska lägga upp den nu, vad tycker ni om den Hot or Not? Kommentera!



Själv kan jag inte höra låten, kanske beror på att för många lyssnar på den på samma gång men iaf...

Just nu ligger den etta på iTunes och den kom ut ihåg på USA.



Källa!


Grattis!



Grattis till Vanessa Simmons som fyller 27 år idag!


Glee andra säsongen

Eftersom att Glee blev en sådan stor succé första säsongen så ska det spelas in andra säsongen av Glee! Första säsongen gästade bland annat Madonna och Lady GaGa som gästade Glee. Nästa säsong så kommer bland annat Britney Spears gästa ett hel avsnitt av andra säsongen av Glee.

Jag tror att detta kommer att bli en härligt säsong! 




Dokumentär på Heidis operation!



The Hills-stjärnan Heidi Montag har verkligen blivit kändare efter att ha gjort alla de där plastikoperationerna! 10 operationer på en dag, helt sjukt! Men nu ska det också bli en dokumentär serie och hennes plastoperationer som sänds på MTV! Serien döps tydligen Heidis face men när den kommer att börja, vet jag inget om!


Janet Jackson vill ha barn - 10 år yngre man!



Janet Jackson förälskad i tio år yngre man – nu vill hon ha barn

HOLLYWOOD. Här är mannen som fått Janet Jackson att komma i form igen.

Kärleken till den nästan tio år yngre affärsmannen Wissam Al Mana, 35, har fått popstjärnan att banta ner sig nio kilo.

– Hon vill skaffa barn med honom, säger en av hennes bekanta.

Den 44-åriga sångerskan förälskade sig enligt källor i Al Mana när han hyrde in henne för ett uppträdande i oljeemiratet Qatar.

– De har varit ihop sedan i slutet av förra året, säger uppgiftslämnaren.

– Han är extremt generös. Han köper smycken till henne, dyra kläder och bjuder med henne till exotiska platser.

På köpet har han fått en smalare flickvän. Inom loppet av sex månader har den tidigare kända jojo-bantaren gått ner nio kilo.

Ändrade matvanor i kombination med aerobics, styrketräning, kickboxning och löpning uppges ha bäddat för de smalare formerna.

Nu väger Janet, som är 1,62 meter, bara 59 kilo.

Hon och Al Mana har varit oskiljaktiga sedan jul. De har besökt London och Paris tillsammans och reste senast till Sardinien.

– Där badade de och tog långa promenader på stranden, säger källan i National Enquirer.

Förra sommaren bröt Janet Jackson med skivbolagschefen Jermaine Dupri. De hade varit ett par i åtta år. Tidigare har hon varit gift med sångaren James DeBarge och regissören Rene Elizondo.

Sedan hennes bror, Michael Jackson, gick bort i juni i fjol har hon umgåtts mycket med hans tre barn, Prince, 13, Paris, 12, och Blanket, 8.

– Hon avgudar dem, säger källan.

– Och nu när hon haft möjlighet att se vad det skulle innebära att ha barn känner hon sig redo för en egen familj.

Källa!


Klipp - Här vittnar Naomi Campbell!



Naomi Campbell inställde sig motvilligt hos krigsförbrytartribunalen i Haag i dag Supermodellen fick ädelsten i present av Liberias expresident.
”Jag såg ett par stenar, de var mycket små och såg smutsiga ut”


Emma Watsons nya hårfrissa!



Vad tycker ni om Emma Watsons nya hårfrissa? Hot or Not? Själv tycker jag att den gamla var mycket finare faktiskt! :/

Källa!


Sry för en seg upptadering!

Men nu ska jag åtminstone FÖRSÖKA upptadera lagom normalt eller bombadera hela bloggen med inlägg!

Iaf...

Nu har flickidolen Justin Bieber kommit ut med en ny musik videon från låten Love Me. Kommer ni ihåg den? Man kommer säkert ihåg regrängerna från den svenska gruppen "The Cardigans" med låten Lovefool. Men här är musik videon som innehåller bland annat mycket behing the scenes från hans turneer och med fans för att musikvideon var till hans fans (Oliwia).



Vad tycker du om musik videon? Själv tycker jag den påminde lite om Baby när han står vid den där väggen! :/


Justin Bieber till Sverige

Flickidolen Justin Bieber ska komma till Sverige inom en kort tid!




Jacksons nya skiva!



Michael Jacksons död behöver inte betyda slutet för hans musik.

En ny skiva är redan på väg.

Plattan med tio hittills osläppta låtar kommer att släppas i november, skriver Rolling Stone.

Enligt tidningen ska Michael Jackson ha lämnat efter sig stora mängder av låtar som aldrig släppts. Mycket av musiken ska vara inspelad under hans storhetstid på 80-talet.

Över 100 låtar

Den avlidne stjärnans manager Frank DiLeo säger att det rör sig om över 100 fullständiga och osläppta låtar – däribland samarbeten med artister som Akon och Will.I.Am.

– Det finns låtar som vi var tvungna att stryka från Bad-skivan som är helt otroliga, säger managern.

Spel kommer snart

En tidigare chef på skivbolaget Sony Music berättar för Rolling Stone att Michael Jackson alltid spelade in 20, 30 låtar till alla sina skivor.

– Varenda en av dem hade kunnat bli en lika stor hit som de som faktiskt kom ut, säger han.

Ett dans- och karaokespel som bygger på Michael Jacksons musik väntas också komma ut till slutet av året.

 

Ska bli sååååååååååååååååååå himla kul! Älskar MJ!

 


Rahlenfeldt ger svar på tal till Paow



Detta är Rahlenfeldt svar på tal till Paow...



Team Paow eller Team Rahlenfeldt?




RSS 2.0