Hon skulle spella Bella Swan i Twilight



Courtney Love berättade nyligen att hon vet vem som egentligen skulle spela Bella Swan i Twilight i första hands och deras val att spela Isabella Swan i de väldigt populära Twilight-filmerna var nämligen ingen mindre än hennes dotter Frances Bean Cobain! Frances blev tydligen erbjuden rollen men tackade nej eftersom hon inte hade något intresse av att bli känd.

Courtney Love berättade "Frances är så vacker, men hon vill inte bli känd. Hon blev erbjuden rollen som Bella i Twilight-filmerna, och Tim Burton ville ha henne i Alice i underlandet. Men hon vill gå till college: hon är väldigt bra på att skriva grafiska noveller. Allt kommer ordna sig för Frances, det kommer gå bra".

Vad tror ni? Skulle det bli bättre utan Kristen? Jag kan faktiskt inte se det utan Kristen faktiskt, även om jag tycker att Twilight sagorna är dåliga så passade Kristen rollen bättre!



Kommentarer
Postat av: Emma

Herregud, kan nog inte se henne som Bella Swan! Twilight Rocks!



Btw... kan du lägga upp Teen Choice Awards i repris här i bloggen? Kunde inte se Live så... skulle ha varit snällt av dig ifall du la upp de här på bloggen!



Puss o Kram!

2010-08-11 @ 00:39:13
Postat av: Anna

kan du lägga upp alla avsnitt från tca i bloggen ?

2010-08-11 @ 00:39:52
Postat av: Johanna

Skulle aldrig kunna tänka mig twilight utan Kristen:) hon är som gjord för rollen

2010-08-27 @ 13:44:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0