Kristen om kyssen med Dakota

Dakota Fanning och Kristen Stewart

Den unga skådespelerskan Kristen Stewart berättar att hon inte alls har svårt för att bygga personliga band och starta privata förhållanden med sina medskådespelare, se bara på henne och Robert Pattinsons romantiska förhållande.

På pressträffen för den nya filmen ”The runaways”  i förra veckan berättade stjärnan om hur det var att arbeta med motspelerskan Dakota Fanning, som hon även kysser i filmen.

— Jag har inte riktigt gjort filmer med personer som är i min ålder tidigare men man blir lätt fäst vid varandra och bygger en vänskap även utanför inspelningen.

— Det var coolt att kyssa Dakota, fortsätter Kristen skriver People.

— Det var bara en grej, tillägger Dakota.

I filmen porträtterar Kristen Stewart, 19, Joan Jett och Dakota Fanning, 16, spelar Cherie Currie, båda var medlemmar i punkrockbandet The Runaways från 70-talet.

Filmen med samma namn hade galapremiär på ArcLight CinemasLos Angeles igår! Kika på bilderna i galleriet ovan för att se alla stjärnorna som var där!


Kommentarer
Postat av: My

Men uuu kysste hon henne?

2010-03-14 @ 17:37:40
URL: http://shelta.blogg.se/
Postat av: Klara

Men ofta hon tycker att det är häftigt :s

2010-03-14 @ 17:38:29
Postat av: Donna

Neej inte alls sant :S Hon tyckte inte att kyss - scenen var cool alls! Hon pratar själv ut i en intervju där hon inte gillade det.

2010-03-15 @ 18:53:36
URL: http://dunnaalimi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0