Kanye West's svenska fans twittrade - på hans twitter

Inte många av Kanye Wests över 300 000 Twitter-följare kan ha förstått vad han skrev i natt.

Stjärnan började nämligen plötsligt twittra på svenska.

Kanye West hade en riktigt festnatt i kväll.

I takt med att lyxvodkan Grey Goose (eller ”GOOOOOOOOOOOOOOSE!!!!”) började sätta in twittrade hiphopstjärnan frenetiskt.

Och han var inte ensam.

Kommer tillbaka till Sverige

 

Plötsligt började stjärnan att twittra om svenskar.

– Varför är tjejer från Stockholm så heta?, frågade stjärnan och fortsatte:

– Jag kommer tillbaka dit i september! Mitt andra hem!

Twittrade på svenska

Men det slutade inte där. Stjärnan som fick över 200 000 följeslagare på Twitter (men själv inte följer någon) på ett dygn lånade ut sitt konto – eller fick det kapat – av sina nya svenska vänner.

– Hey Kanyes nya album är magiskt... det bästa som gjort på länge, twittrades det plötsligt på svenska, följt av ett:

– Jag kan inte förstå att jag låter de här svenska tjejerna använda min Twitter haha.

Efter att ha dragit i väg till klubben avslutade Kanye West med:

– Skal! Det betyder skål på svenska!

 


zac pratar om hans besök.... som jag skrev om



Selena Gomez a chrush on Leonardo DiCapro?



Diskussionen om "Inception", sa hon: "Ja!
Jag tar det ... Jag var tvungen att be min mamma ett par gånger, "Vad händer nu? Vad gör han? Var är han? 'Han är verkligen vacker och begåvad. "

Gomez har också lovordat Hollywood Hunks Nick Jonas och Taylor Lautner - vem hon romantiskt har kopplats till de senaste månaderna.

"Jag känner dem båda och tycker att de är båda riktigt trevliga killar, tillade hon.


Leonardo DiCapro hoppar av!

Leonardo DiCaprio kommer troligtvis inte att medverka i Mel Gibsons vikingafilm.

Stjärnan uppges hoppa av projektet på grund av hot- och misshandelsanklagelserna mot Gibson.

Det skulle bli deras första film ihop. Leonardo DiCaprio skulle spela i vikingafilmen, regisserad av Mel Gibson.

– Inte en chans, säger en källa nära ”Inception”-stjärnan, till RadarOnline.

Orsaken till avhoppet är anklagelserna om hot och misshandel mot Gibson från exflickvännen Oksana Grigorieva. DiCaprio uppges inte vilja riskera sitt rykte genom att associeras med Mel.

– Leo har förtjänat rätten att kunna välja vem han vill arbeta med och Mel Gibson är inte en av dem, säger en källa.

Hårt bakslag

Beslutet är ett stort bakslag för den Oscarsbelönade skådespelaren och regissören. Det ger även kritikerna, som inte tror att Gibson kommer att kunna komma tillbaka efter skandalen, vatten på sina kvarnar.

Den ännu obetitlade filmen produceras av Graham King och Gibsons Icon Productions.

Tidigare har Variety rapporterat att DiCaprio länge hade fascinerats av vikingakulturen och var redo att spela en viking. Innan han drog sig ur var inspelningsstarten planerad till hösten 2010, skriver RadarOnline.

DiCaprio har ännu inte kommenterat uppgifterna.


Amir ger svar på tal till Gossips och Lolad.se

En tjej hade skickat in bilder på henne, Amir och Steffi när de festade ute. Nu hade hon skickat in bilderna till Gossips.se och har påstått att han photoshoppar sina bilder och att han på riktigt ser ut såhär...



Klicka HÄR för att komma till Amirs inlägg och hans bilder!

Men nu har Amir gett svar på tal!




Bilden Amir menade i sitt inlägg är detta..



Nu får vi se, om tjejen hoppar på tillbax eller om det förblir så att Amir dissar henne!




"Jag kanske är judisk "





Bryt inte ut Manischewitz riktigt än ...
TMZ har lärt NBA superstar Amar'e Stoudemire har inte funnit konkreta bevis som visar att han kommer från judisk härkomst!

Stoudemire agent säger: "Jag vet att det finns några rapporter om att han är jude, men han är inte. Han tror att det kan finnas vissa judiska blod på sin mors sida och han undersöker det."

Amar'e - som just undertecknat ett $ 100.000.000 kontrakt med NY Knicks - för närvarande är på semester i Israel, där han är lärande hebreiska och "studera religioner där."


Källa: TMZ


Zac Efron besökte en strip klubb!

Zac Efron STRIP CLUB VISIT

Zac Efron har spenderat mer än $2,000 för att få privat visning på en strip klubb och på vodka på en av New Yorks stirp klubber förra söndagen.
Änligt källan så besökte Zac klubben med HSM-vännen Corbin Blue och en annan okänd manlig vän.
Zac ville komma in på VIP- delen och det gjorde han också, han stanna där till 3 AM och mer vill jag inte säga för jag tycket att det bara är synd om Vanessa men vad ska man göra ?


Teairra Mari Feat Mavado - Coins





Verkar som om en annan låt från Teairra Mari är ute flyter runt, denna gång med Mavado-hjälp "Mynt".

Det sägs att "" Mynt är tänkt att vara den senaste singeln från hennes ofta försenas andra album, vid den tidpunkten, trots att hon helt nyligen lagt ut den nya singeln "Body".


Jennifer Love Hewitt har börjat dejta!





Jennifer Love Hewitt har hittat ännu en ny människa - skådespelare / regissör Alex beh som hon just nu dejtar!

The Ghost Whisperer stjärna, 31, har varit singel sedan dela upp från hennes TV co-star Jamie Kennedy i mars men hon påstått tagit sig bort från dating marknaden efter mötet 27-årig.

Paret sågs njuta av en romantisk middag i Los Angeles tidigare i månaden och skådespelerskan är slagen, rapporterar Us Weekly.

En källa säger: "Hon är så in i honom. Det är relativt nya. Men de är verkligen söta tillsammans. De höll handen hela natten! "


Angående Amir/Gaybloggens slagsmål!

Här kan ni läsa förra inlägget om Amir!

Det här skrev Amir på sin blogg senare!

" Kom precis hem från stan, har käkat på restaurang med mamma och alla mina syskon. Blev asiatiskt på Odenplan, riktigt gott var det faktiskt.

Angående förra inlägget… Jag vill först att ni ska veta att jag är en väldigt snäll och ödmjuk människa. Jag vet mitt egna värde och jag skulle aldrig låta någon människa sätta sig över mig. Keep that in mind. Ingen har rätt att trycka ner dig.

När jag gick på perrongen i Slussen med min familj så gick det förbi en tjej som sneglade på mig och viskade “där är den där äckliga bögjäveln” och jag ropade direkt “håll käften ditt jävla luder” efter henne. Omoget och respektlöst kanske ni tycker, men ingen människa kallar mig för äcklig bög, inte ens chans i världen.

När jag berättat för min syster vad tjejen sagt om mig så vart hon rasande. Min syster är som mig, världens snällaste… men bråkar du med henne eller någon som hon håller kär så tar det stopp. Hon flög på tjejen och de två skapade ett stort jävla slagsmål mitt på perrongen. Mobiler flög i marken, glasflaskor gick sönder, hårtussar flög lite varsom och min mamma samt mina småbröder stod helt stumma och fattade inte vad som hände. Efter att jag lyckats lugna ner min syster så tog det väl mer eller mindre slut, de skrek lite saker så som hora och annat efter varandra när de gick åt varsitt håll.

Ingen big deal egentligen tycker jag. Det är 2010 och nästan alla ungdomar använder slagsmål som lösning… men det som gör mig bekymrad är att det var jag och min blogg som orsakade att min lillesyster hamnade i slagsmål. Ska det verkligen behöva vara så? Känner mig så dum och fel, att jag fått min syster i slagsmål liksom. Hon har ett stort jävla sår i ansiktet :(

Skulle gärna vilja prata med tjejen som slogs med min syster, min ingen aning vem hon var och vet inte hur jag ska få kontakt med henne. Trist. "

Altså hade Amirs syster hamnat i slagsmål efter att en tjej hade kollat snett på Amir och sagt till en av sina killkompisar "där är den äckliga bögjäveln". Amina (Amirs syster) har ett sår i ansiktet nu.

Men vad tycker ni? Fick tjejen vad hon förkänade? Borde hennes syster slåss från första början? Borde hon slå hennes hårdare?


Selena Gomez kan inte prata!







Som ni kanske inte redan vet så har stackars Selena Gomez fått skada på sina stämband! Hon har fått ställa in två konserter. Men ändå kom hon till George Lopez show! Hon hade förberett några svar... men mer än det tänker jag inte avslöja. Ni får titta på intervjun själva i klippet nedan!




Amir/Gaybloggen i ett slagsmål?



Såhär skrev Amir på sin blogg! 

"Har precis vart med om ett slagsmål… min mamma och mina syskon såg allting :( Bloggar senare, jag vet inte vad jag ska säga och är jätteledsen."

Men frågan är... vem och vem slogs? Kanske var det Amir som slogs? Kanske var Amir ute i stan med sin familj och en hater kom fram och började slåss? Eller hånade honom och sen slog? Själv tycker jag att det är hur hemskt som helst att detta händer!



Min nya blogg!



Klicka på bilden för att komma till vår nya MJ blogg!


Lohan bröt ihop - flyttas till isoleringscell



Lindsay Lohan har inte suttit länge i fängelse. Men nu rapporteras om att stjärnan fått ett hysteriskt utbrott och flyttats till isoleringscell.

Imorgon tisdag har Lindsay Lohan suttit sju dagar i kvinnofängelset utanför Los Angeles. Och nu rapporteras det om andra fångar retar stjärnan till vansinne.

Medfångarna ska ha häcklat och hånat henne och bland annat kallat henne för "firecrotch", till slut bröt Lohan ihop.

– Hon fick ett hysteriskt utbrott och grät och skrek så att hon blev satt i isoleringscell, säger Cheryl Presser, 43, som precis frigivits från fängelset till Daily Mirror.

Dessutom har Lohan retat upp fångarna med att nattetid ligga och gråta sig till sömns.

– Lindsay låg där och darrade och grät hela nätterna, och försökte gömma sitt ansikte i händerna. Hennes gråt höll alla vakna, säger en före detta fånge till Daily Mirror

Lindsay Lohan sitter i fängelse efter det att hon dömts för att ha brutit mot en villkorlig dom för rattfylla. Hon dömdes till 90 dagar i fängelse men kommer förmodligen bara att sitta inne i två veckor - om hon överlever.

 


Paris Hilton nya hitler?



Vad gör Paris på bilden?

Arvtagerskan Paris Hilton, 29, är i Saint Tropez och festar loppan. I helgen fotograferades Paris dansandes på en yacht. Tidningen The Sun har lagt vantarna på en bild där Paris – klädd i röd militärkeps – ser ut att heila.

Men Paris Hiltons talesman förnekar att Hilton heilade.

– Hon dansade med armarna i luften som hon alltid gör och någon tog en bild just då, säger presstalesmannen.

 

 


Spöken i Kate Moss hus?

Okej, först vill jag bara säga att jag är tillbaka, nu kommer bloggningen tillbaka! Och jag hoppas att ni besöker bloggen nudå! Men iaf... nu ska jag skriva lite mer om skvallret!





(Bild lånad av Posh24)

Supermodellen Kate Moss har haft rejäl otur i hennes hem i norra London. Först hade hon inbrott i Maj då ett värde av 910 000 kr blev stulen, och bara ett par dagar senare fick de avloppsvatten på golvet som gjorde att de kollapsade och nu läcker bastun och Kate har precis fått reda på de kommer behöva lägga om ny ledningar i hela huset. Kate och hennes rockpojkvän Jamie Hince tror inte på att det bara är otur!
De har därför bestämt sig för att anställa en specialist shaman som ska genomföra en exorcism på huset för att rensa all dålig energi som de tror orsakar oturen. Men vad tror du? Är det otur? Ooo....


Grattis på födelsedagen Selena Gomez


Hej alla det är Oliwia jag vet inte om ni fortfarande minns mig, Haha nää jag skoja bara!
Men jag vill bara säga att jag inte har tid att blogga just nu, tro mig jag vill så tro inte nu att jag bara skiter i det.
Men som ni vet så var jag ju på kollo och för några dagar så kom jag hem men sen ska jag snart åka till Polen så jag måste fixa massor av  saker sen när jag hade tid att blogga så funkade inte vår internet så jag har verkligen otur med det där.
I alla fall så är det den 22 juli idag  fast dagen nu är snart slut så fyller ju Selena Gomez år idag och hon är ju en av mina idoler som Demi Lovato ungefär men man kan inte slå henne så ja.
Men Sel fyller ju 18 år idag så jag är ju bara tvungen att säga ``ETT STOR GRATTIS´´ ni har själv sett hur hennes karriär han växt och det är ju bara början.r
Det låter som en värsta inlägg nu men jag kan inte hålla mig ( Ni ska bara se när Demi fyller år;) )
Så jag hoppas verkligen att Selena har hafft en underbar födelsedag och vi vår vänta ingen tills hon fyller 19!
Jag kan verkligen inte fatta att hon har blivit 18 hon blev ju min idol när hon var 15.
3 underbar år som en av mina förrebilder hon borde vara stolt;)
Men seriöst ser hon ut som 18? Okej jag valde lätt så mogen bild på henne där hon har klätt ut sig och så synd att jag inte har en bild på henne när hon har pyjamas på sig eller nåt skulle vara roligt att se typ man bara Grattis på 14 års dan:)
Hon är 18 och kan göra vad som helst nu, okej inte vad som helst för nu får hon inte gå inte på bussen grattis och allt det där haha skoja men jag hoppas verkligen att hon tar rätt beslut i framtiden och inte går fel väg som Miley Cyrus!
Men nu får detta inlägget ta slut för jag tror ingen kommer att läsa hela :p
Så jag säger bara Hipp Hipp Hura till Selena Gomez, en av mina stora förrebilder!

Bilder på Amber Rose shoppingdag!


Amber Rose gjorde sin väg ut i Los Angeles för att shoppa lite med några av hennes flickor på måndag (juli 19).

Modellen är ryktas att dejta Kim Kardashians ex-pojkvän fotbollsspelaren Reggie Bush. Han gör det verkligen njuta av hans rester! Ingen skugga!

Källa: Conreteloop




Lindsay Lohan fronts GQ August 2010 Germany



Vad tycks om omslaget? Hot or Not?

Källa: Rahlenfeldt

Megan Fox vill ha barn



Tiden är helt rätt - för barn. Det tycker i alla falla stjärnan Megan Fox som vill bilda familj med maken Brian Austin Greeen.

Världens sexigaste kvinna, Megan Fox, vill ha barn.

– Hon längtar efter att bli gravid och ha ett barn med Brian. De inreder redan en barnkammare i deras Hollywood Hills-hem, säger en vän till Fox, enligt Contactmusic

Nyligen gifte hon sig på en paradisstrand med "Beverly Hills"-stjärnan Brian Austin Green. Tidigare har Megan Fox berättat att hon till viss del redan känner sig som en mamma eftersom hon tar hand om makens 8-årige son, Kassius.

– Jag har sett efter Kassius sedan han var tre och han har inget minne av ett liv utan mig. Av någon anledning vill ingen se mig på det sättet. Men jag är ansvarig för honom och jag har aldrig haft problem med det, sade Fox innan bröllopet.

 

 


Pink skadad under konsert!



Stjärnan överlevde olyckan men var tvungen att lämna scenen i ambulans.

Under torsdagen höll rocksångerskan Pink konsert i Nürnberg, Tyskland. Men publiken fick inte valuta för pengarna. Stjärnan tvingades nämligen lämna scenen - i ambulans.

Avslutningen på konserten tog en helt annan vändning än det planerade spektakulära flygnumret. Innan sångerskan hann hissas upp i skyn slungades hon plötsligt in i en metallbarriär framför scenen. Pink blev så pass skadad att det resulterade i en sjukhusvisit.

"Jag hoppas att det såg coolt ut", skriver Pink på Twitter.

Se videon på Pinks olycka:

Spola till 00:49 det är då det händer!




Dondria - shwaty wus up ft Johnta Austin & Diamond



Här är musikvideon från YouTube känslan Dondria för hennes andra singel "Shawty Wus Up", med Johnta Austin och Diamond. Dondria undertecknade den vara förband för Passion, Pain & Pleasure Tour huvudnumret av Monica och Trey Songz, sparka igång 6 augusti. Dondria debutalbum, Dondria Vs. Phatfffat, är satt att släppas den 17 augusti.


Paris Hilton beroende av marijuana?



Som man kan läsa i vissa kändis sajter så har Paris Hilton blivit fångad under FIFA World Cup i Sydafrika att ha rökt marijuana! Nu i helgen i Franska ön Korsika vad hon anhållen och hennes privat jet blev genomsökt och de hittade en liten dos av marijuana i hennes handväska! MEN åtalad blev hon INTE! Det var så pass lite så att de gav privat jeten tillstånd att flyga vidare.
I twitter sa hon att det är falska rukten! Såhär skrev hon i twitter ifall man översätter till svenska: "Jag är så less på att folk sprider rykten om mig. Det senaste är 100% falskt det med. Tro inte på allt du läser. Det är hur löjligt som helst"
Hm... frågan är nu bara... ljuger median eller ljuger Paris?

Källa: Posh24



Rösta på mina skor!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Grattis!

Grattis till Alice Svensson som fyller 19 år gammal idag! :) Alice Svensson är sångerska och slog igenom i Idol 2008!

RSS 2.0